Kazan dairesi sorumluları eğitime tabi tutuldu

Ortahisar, Of ve Akçaabat ilçelerinde doğalgaz çalışmalarını sürdüren, diğer ilçelere doğalgaz verilmesi içinde çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, doğalgaz kullanılmayan alanlarda katı yakıtlı kazanları kullanan kazan dairesi sorumluları ve apartman yöneticileri için bir dizi eğitim semineri düzenlendi.

Kış aylarında görülen hava kirliğinin önemli ölçüde, kalorifer kazanlarının yanlış yakma teknikleriyle yakılmasının yanı sıra; yakma saatlerine uyulmaması,  kazan ve bacaların bakım ve temizliklerinin doğru ve zamanında yapılmamasından kaynaklandığından hareketle katı yakıtlı kazanları kullanan kazan dairesi sorumluları ve apartman yöneticileri için eğitim semineri gerçekleştirildi. Bu kapsamda Trabzon’da tüm ilçeleri kapsayacak şekilde 4 pilot ilçede gerçekleştirilen seminerlerde 276 kaloriferci eğitime tabi tutuldu. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Makine Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından gerçekleştirilen seminerlerde, eğitimler makine mühendisleri İsmail Topcuoğlu ve Hasan Yılmaz tarafından verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.