Öğrencilere pompalı tüfekle ateş açtı

İstanbul'da Pendik Güzelyalı Tren İstasyonu’nda 21 yaşındaki Mustafa Y. adlı saldırgan 3 öğrenciyi silahla ateş açarak yaraladı. Öğrenci olmadığı belirtilen saldırgan, polisten kaçarken yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki bir okula girerek saklandı. Burada bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan saldırgan gözaltına alındı. Yaralılardan kız öğrenci hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

İddialara göre zanlı Pendik Güzelyalı Tren İstasyonu yakınlarında 3 öğrenciye av tüfeğiyle ateş açtı. Silahlı saldırıda kız öğrenci H.P. ile erkek öğrenciler D.M. ve C.Y. yaralandı. 

Öğrencilerden H.P. kurtarılamayarak hayatını kaybetti

Polisten kaçan saldırgan ise yakınlardaki Pendik Ticaret Meslek Lisesi'ne girdi. Daha sonra bileklerini keserek intihara kalkışan zanlı, polis ekiplerince gözaltına alındı. 
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105