Şantaja boyun eğmedi

gazete61.net / Özel Haber

Trabzon’da tıp fakültesi öğrencisi ve ablası şantaja boyun eğmedi. Abla ve kardeşin şikayet ettiği şantajcı B.K. hakkında 2 yıldan 6 yıla kadar hapis talep edildi. 

FOTOĞRAFLARI YAYMAKLA TEHDİT ETTİ 

Trabzon’da tanışan B.K. ve S.A. arasında bir süre önce aşk başladı. B.K. ile ilişkisini yürütemeyen S.A. ayrılmak istediğini B.K.’ya anlattı. Bunun üzerine B.K., tıp fakültesi öğrencisi olan S.A’ya kendisinden ayrılması halinde elindeki özel fotoğraflarını ailesine göndermekle tehdit etti. B.K. fotoğrafların bir kısmını da S.A.’nın ablası H.A.’ya göndererek, elindeki diğer fotoğrafları internet üzerinden yayacağını belirten birde mesaj gönderdi. 

İKİ KARDEŞ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran abla ve kardeş, kendilerine tehdit eden ve şantaj yapan B.K. hakkında suç duyurusunda bulundu. İki kız kardeşin yaptığı suç duyurusu üzerine hakkında soruşturma başlatılan B.K. iddiaları reddetti. S.A. ile birlikte Antalya’ya gittiklerini ve birlikte üç gün geçirdiklerini belirterek, S.A.’nın yakınlarının kendisini öldürmekle tehdit ettiğini söyledi. 

ABLAYA ATTIĞI MESAJLAR ELE VERDİ 

B.K.’dan ayrılmak isteyen tıp fakültesi öğrencisi S.A. ve ablası H.A., suç duyurusunda bulundu. Abla ve kardeşin şikayeti üzerine B.K. hakkında şantaj yaptığı gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.  Soruşturmayı tamamlayan savcı, B.K.’nın S.A. ve H.A.’ya yönelik eylemlerinden ötürü iki kez hapisle cezalandırılmasını istedi. B.K. hakkında her bir eyleminden ötürü 1 yıldan 3 yıla kadar hapis talep eden savcı, hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.