ŞEHİT ASKER  TRABZON’U AĞLATTI

Siirt’te şehit düşen Bahattin Baştan son yolculuğa uğurlandı. Trabzon’un Düzköy ilçesinde hükümet konağı önünde düzenlenen törene şehidin ailesinin yanı sıra,  Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu’nun yanı sıra siyasiler katıldı.

Oğlunu son yolculuğa uğurlayan anne Emine Baştan ve çocukları şehidin fotoğrafını öptü. Oğlunun fotoğrafına bakan anne Emine Baştan, “Kurban olayım o gözlerine oğlum" diyerek ağıt yaktı. Şehidin kardeşleri askeri selamı verdikleri tabutu sarıldı. Şehit Baştan’ın ablası Şükran Baştan, “Kanını yerde bırakmayacağız, oğul. Vatan Sağolsun” sözlerini n ardından şehit kardeşine asker selamı verdi.

Türk bayrağına sarılı tabutu tören alanına getirilen şehidin annesi Emine ile kardeşleri ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun tabutu başına gelen ve fotoğrafına bakan acılı anne, "Kurban olayım senin o gözlerine oğlum" diyerek ağıt yaktı. Şehidin kardeşleri askeri selamı verdikleri tabutu sarılarak öptü. Tabuta sarılan şehidin yeğeni Havva Uzun da "Seni hiç unutmayacağız" diyerek gözyaşı döktü. Şehidin yeğeni 9 yaşındaki Levent Baştan da tabutun başından ayrılmadı. Şehit Baştan'ın cenazesi, Taşocağı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.