Trabzon'da korkunç kaza : 1 çocuk öldü

Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesinden özel otomobilin çarptığı bisikletteki amca çocuklarından biri öldü diğeri kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı veriyor. Trabzon'dan Giresun istikametine seyir halinde olan Nurten K. yönetimindeki 06 FYZ 53 plakalı araç Çarşıbaşı ilçesinde Salova Mahallesi’ndeki Bellona kavşağından Karadeniz Sahil Yolunu karşısına geçmeye çalışan Ömür Kocaman (15) ve Caner Kocaman (13) üzerinde bulunduğu bisiklete çarptı.
Çarpmanın etkisiyle yolun kenarına savrulan Ömür Kocaman olay yerinde hayatını kaybederken, kazada yaralanan Caner Kocaman sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Haçkalı Baba Devlet Hastanesine ardından da Kaşüstü’ndeki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Otomobil sürücüsü Nurken K. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.