Trabzon Yeminli Tercüman

      Tatile mi gideceksiniz? Yurt dışında çalışmaya mı başlayacaksınız? Pasaportunuzun, kimliğinizin ya da diğer resmi belgelerinizin tercümesi mi lazım? Altmışa yakın dil kapasitesi ile çeviri işlemlerinizi yapmanız artık çok kolay çünkü Protranslate tercüme bürosu Trabzon Ataşehir’de bulunan ofisi ve Türkiye’de bir lider olan online tercüme platformu ile hizmetinizdedir. olan Protranslate tercümanlığı profesyonel anlamda yapmaktadır. Bünyesinde bulundurduğu yeminli tercümanlar ile resmi kurumlar tarafından istenen belgeleri en kısa süre ve istediğiniz yerde size ulaştırmak adına hizmet vermektedir. Online tercüme platformu fotoğrafını çekip yükleyeceğiniz belgenin  çevirisini kusursuz bir tercüme ile sizin zamanınızı çalmadan  geri göndermektedir. Islak imzalı belge istiyorsanız acil kurye ve kargo aracılığıyla belgeniz sizlere en kısa sürede ulaştırılacaktır. Belgeleriniz imla kuralları ve noktalama işaretlerine ve tercüme uygunluk kurallarına göre tercüme edilmekte ve   kontrol ekipleri tarafından kontrol edilmektedir. Evlendirme daireleri, bankalar, devlet kurumları, bazı üniversiteler, konsolosluklar noter tarafından yetki verilmiş yeminli tercümanlar tarafından tercüme edilmiş belgeler talep etmektedir. Resmi belgelerin geçerliliğini bozmamak için yeminli tercüman tarafından tercüme edilmesi gerekir. Her türlü belge yeminli ya da profesyonel farketmeksizin alanında uzman tercümanlar tarafından tercüme edilebilmektedir.

        Protranslate online tercümanlık platfomunun site kullanımı oldukça basit ve sade bir şekilde hazırlanmıştır. Sitede bulunan canlı hizmet müşteri yöneticisine istediğiniz saatte merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.