TRABZONSPOR, KARAMAN YÖNETİMİNDE ESKİ GÜNLERİNİ HATIRLATTI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, yönetiminde eski günlerini hatırlattı. Bordo-mavililer 21 yıllık bir aradan sonra ilk kez İstanbul’un 3 büyükleri karşısında 4-0'lık bir skor ile sahadan ayrıldı.
Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Galatasaray'ı 4-0 gibi farklı bir skor ile yenen Trabzonspor, tarihi bir skorda imza attı. Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde eski günlerini hatırlatan bordo-mavililer, müsabakanın ilk bölümlerinde rakibini baskı altına alarak sonucu gitmesi, özlenen Trabzonspor'u yansıtması camiaya gelecek adına umut verdi. İstanbul'un 3 büyüklerine karşı resmi bir karşılaşmada bordo-mavililer en son 11 Mart 1997'de Ankara'daki Başbakanlık Kupası maçında Beşiktaş karşısında 4-0'lık sonuç elde etmişti. Söz konusu müsabakanın ardından bordo-mavililer 21 yıl sonra evinde Galatasaray karşısında gol yemeden 4-0'lık farklı bir skora imza atması, Karadeniz ekibinin İstanbul'un 3 büyükleri karşısındaki Spor Toto Süper Lig'deki ilk farklı galibiyeti oldu.

Sivasspor ve Galatasaray maçlarını ilk yarıda kopardı
Trabzonspor, Süper Lig'in 2. ve 4. haftasında sahasında oynadığı maçlardan galibiyetle ayrıldı. Bordo-mavililer Sivasspor ve Galatasaray maçlarında ilk yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti. Karadeniz ekibi, Sivasspor'u 3-1 mağlup ettiği maçta 7, 14 ve 27. dakikalarda golü buldu. Galatasaray maçında ise 3, 25, 45 ve 90. dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 3 puanla ayrıldı. Bordo-mavililer sahasında oynadığı iki maçta da taraftarı önünde şampiyonluklar yaşadığı eski günlerini hatırlattı.
.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.