TUVALETTE ÖĞRENCİSİNİ DÖVDÜ

OKULDAN KAÇARAK EVİNE GİTTİ

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesi'nde bulunan Yaylacık İlkokulunda yaramazlık yaptığı iddia edilen Y.B., tuvalette öğretmeni tarafından dövüldü. Öğretmenin dayak yiyen Y.B., okuldan kaçarak evine gitti. Y.B. öğretmenin kafasını duvara vurduğunu belirterek, yaşadıklarını annesine anlattı. Anne çocuğunu yanına alarak Akçaabat Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu. Savcılık çocuğu darp raporu alması için hastaneye sevk ederek soruşturma başlattı. Aile, çocuğun yüzünde ve belinde darp izleri olduğunu ileri sürerek öğretmenin cezalandırılmasını talep etti.

HEM ADLİ HEM İDARİ SORUŞTURMA

Akçaabat Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayet üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı. Oğlunun bir süredir okula gitmek istemediğini belirten anne ve öğretmeninden dayak yediğini ileri süren Y.B.'nin ifadesi alındı. Bu arada öğrencisini azarladığını dövmediğini iddiaların asılsız olduğunu ileri süren öğretmen F.G. hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.