YİNE AYRILDI

Gülben Ergen ve Burak Törer ayrıldı

Geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlayan Gülben Ergen ve Burak Törer çifti ayrıldı. Burak Törer ayrılık mesajını Instagram hesabından paylaştı.Bir ayrılıp bir barıştıkları konuşulan Gülben Ergen ve Burak Törer çiftinden yeni haber var. Geçtiğimiz aylarda yaşadıkları aşkla gündeme gelen çiften üzücü haber geldi. Burak Törer, eski sevgilisi Gülben Ergen'e gönderdiği Whatsapp mesajını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Mesajında Ergen'e teşekkür eden Törer, 'bundan sonra dostlukla devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

GÜLBEN ERGEN YANIT VERDİ

Paylaşımı beğenen Gülben Ergen yorum yaptı. Gülben Ergen yaptığı yorumda, "  İyi ki tanıdım seni ve çok değerli aileni... Ben de sana teşekkür ederim. Düşmanlarımızın yüzünü güldürmeyecek kadar sağlam bir dostlukla..." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SanatçıGülben Ergen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105