Katilinin kimliği belli oldu!

20 yaşındaki Ceren Özdemir'in katilinin kimliği belli oldu! Zanlının hem uyuşturucu bağımlısı hem cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı

Ceren Özdemir'in katilinin kimliği belli oldu!

Uyuşturucu bağımlısı ve cezaevi firarisi olduğu öne sürülen zanlının adının Özgür A. olduğu belirtildi. 35 yaşındaki saldırganın dün akşam cinayetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Emniyet güçleri tarafından yapılan operasyon sonucunda yakalanan katil, bir polis memurunu da karnından bıçakladı. Polis memurunun ağır yaralı olduğu ifade edildi. 20 yaşındaki Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'i öldüren katilin saklandığı evin etrafında toplanan öfkeli kalabalık Özgür A.'yı linç etmeye kalktı! 

Tüm Türkiye henüz 20 yaşında bıçak darbeleriyle hayatını kaybeden Ceren Özdemir'e ağlıyor. Geçtiğimiz haftalarda Isparta'da yaşamını yitiren Güleda Cankel'in ardından bu kez de Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir evinin önünde öldürüldü. Cenaze töreni sırasında acılı anne Gülfer Özdemir'in feryatları herkese duygu dolu anlar yaşattı. Ceren'in babası Yılmaz Özdemir de açıklamalarda bulunurken; "Ablası cinayet zanlısını görüyor, kep var kafasında surat belli değil o sırada da kaçıyor." ifadelerini kullandı. 

Saklandığı evde gözaltına alınırken kendisini yakalamaya çalışan bir polisi de bıçakla yaralayan şüpheli etkisiz hale getirildi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen şüpheli geniş güvenlik önlemleri altında sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Şüphelinin saldırısı sonucu ağır yaralanan polis memuru ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olmasının yanında bir özel dans merkezinde bale dersleri veren Ceren Özdemir, minik balerinlere bir saat kurs verdi. Kursun ardından eve gitmek üzere yola çıkan Ceren Özdemir'i öldürdüğü iddia edilen şahsın, Ceren'in çıkışından eve kadar takip ettiğini belirledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.