Kazada ölen hentbolculara veda

Trafik kazasında ölen hentbolcular 14 yaşındaki Göksu Akyel ile 12 yaşındaki Sinem Aksu'nun cenazesi, okullarında yapılan törenin ardından toprağa verildi.

Ordu Gençlerbirliği Kadın Hentbol Takımı’nı taşıyan minibüsün Yozgat’ta devrilmesi sonucu vefat eden iki genç sporcu için bugün okullarında tören düzenlendi.

Yakınları tarafından Yozgat’taki hastanelerden alınan Göksu Akyel (14) ve Sinem Aksu’nun (12) cenazesi, ilk olarak Altınordu ilçesindeki Karşıyaka ve Şirinevler Mahallesi’ndeki evlerine getirildi.Burada helallik alınmasının ardından 9. sınıf öğrencisi Göksu Akyel’in cenazesi tören için Ordu Lisesi, 8. sınıf öğrencisi Sinem Aksu’nun cenazesi ise 60. Yıl Ortaokulu bahçesine götürüldü.Okulda öğrencilerin öz geçmişlerinin de okunduğu törenler, yapılan duaların ardından sona erdi. Bu sırada sporcuların arkadaşları tarafından Akyel ve Aksu’nun okudukları sıralara çiçek bırakıldı.

Törenlerin ardından Göksu Akyel’in cenazesi toprağa verilmek üzere Aybastı ilçesine, Sinem Aksu’nun cenazesi ise Gürgentepe ilçesine götürüldü.2. Lig’de mücadele eden Ordu Gençlerbirliği sporcularını taşıyan Ercan Akman yönetimindeki minibüs, Yozgat’ın Çekerek ilçesi Çandır köyü yakınlarında dere yatağına devrilmiş, kazada 2 sporcu hayatını ölmüş, 15 kişi de yaralanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.