Trabzon'da Koronavirüs vaka sayıları arttı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 1 - 7 Ocak arasında yüz bin vakaya düşen illere göre haftalık Koronavirüs vaka sayılarını açıkladı.  Bakan Koca’nın paylaştığı haritaya göre Trabzon’da bir önceki haftaya göre vaka sayısının neredeyse 2 katı arttığı görüldü.  Trabzon’da vaka sayısı 447.59 oldu.

 Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Türkiye’de 100 bin kişi içinde bir haftalık illere göre toplam vaka sayısında İstanbul başı çekti.İstanbul’da 1 - 7 Ocak tarihleri arasında 100 bin kişi içinde, 1222.27 vaka tertip edildiği kaydedildi.  

Trabzon’da bir önceki hafta yani 25 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında 100 bin kişi içinde 299.30 vaka tespit edilmişti.

Vaka sayısının Türkiye'de en fazla arttığı 10 il ise sırasıyla Bingöl, İstanbul, Eskişehir, Muğla, Gümüşhane, Kırklareli, İzmir, Yalova, Ankara ve Karabük oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.