BAKIN EŞİNDEN NEDEN DAYAK YEDİ...

YEMEĞİ HAZIRLAMADI, EŞİNDEN DAYAK YEDİ

Trabzon’da kendisini yemek hazırlamayan eşini döven kocaya hem evden uzaklaştırma cezası verildi, hem de hapis istemiyle dava açıldı. 
BABASINDAN YARDIM İSTEDİ
Trabzon’un Kaymaklı Mahallesi’nde izin gününde annesi R.A. ile birlikte mezarlık ziyareti yapan M.A., eve döndü. Evde yemeğin hazır olmadığın gören M.A. eşi E.A. ile tartışmaya başladı. Çıkan kavgada eşinin tokatlayan, boğazını sıkan M.A. yere düşen eşi E.A.’nın başına bastı. Öfkeli kocanın elinden kurtulan E.A. babasını arayarak yardım istedi. Eve gelen baba E.A. ve iki torunun yanına alarak polis karakoluna götürdü. 
KORUMA TALEBİNDE BULUNDU
Suç duyurusunda bulunan E.A. kocasının sinirli olduğunu ileri sürerek, can güvenliğinin bulunmadığını söyledi. E.A., “Eşim izinliydi. Kayınvalidem ile mezarlık ziyaretinde bulundu tekrar eve döndü. Bende sobayı yaktığım için yemeği biraz geç hazırladım. Buna sinirlendi. Beni dövdü. Tokat attı, yere düşünce başıma bastı. Bana küfürler etti. Bende babamı aradım” dedi. E.A. eşiyle 8 yıllık evli olduğu ve eşinin daha önce bir evlilik yaptığını söyledi. 
O KOCA SUÇLAMAYI REDDETTİ
Hakkındaki suçlamaları reddeden ve sinirli bir insan olduğunu kabul eden M.A., sinirinin iş yerinden kaynaklandığını söyledi. Eşini dövmediğini belirten M.A. “Eşimi çok seviyorum.  Onun için doktora gidip tedavi olacağım. Olay günü annemle babamın mezarına gittik. Birlikte eve döndük. Eşime yemeği sordum. Sobayı yaktığı için yemek hazırlamamıştı. Bende sinirlendim, tartıştık. Odadan çıkarken, ‘çekil önümden’ diyerek kenara ittim. Bu sırada yere düştü. Ben eşimi dövmedim, küfür etmedim” dediği öğrenildi. 
BİR SÜREYLE KORUMA ALTINDA
Kendisine yemek hazırlamadığı gerekçesiyle eşini dövdüğü iddia edilen M.A. hakkında başlatılan soruşturma tamamlandı. Savcı, basit yaralama suçundan M.A.’nın 6 aydan 1.5 yıla kadar hapsini talep etti. Savcının hazırladığı iddianame asliye ceza mahkemesine gönderildi.  Bu arada E.A. mahkeme kararıyla bir ay süreyle koruma altına alırken, M.A.’ya bu sürede eşine yaklaşmama cezası verildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonDayakşiddetYemek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105