GARE'YA NEFES KARGALAR

Türk Silahlı Kuvvetleri 10 Şubat 2021 tarihinde Gare’ye bir operasyon düzenledi. Operasyon sonrası siyasi saikle hareket edenler aykırı seslerle olayı siyasi malzeme yapmaya kalktılar.
Oysa emperyalistler adına vekalet savaşı yürüten terör odakları , 40 yıl boyunca gelip hep bizi evimizde vurdular. Dört yüz kişi ile karakollar basıldı ancak 7-8 saat sonra müdahale edilebildi. Yol kesen, araç yakan, haraç kesilen yollardan güvenli yollara geldik. 
Geçmişte sadece sınırlarımızı korumaya çalışıyor, göstermelik operasyonlarla halkın gazını alıyorduk.
Yine sınırlarımızda gözü olanlara karşı hep sessiz kalıyor ya da dostlar alışverişte görsün misali dağlara tepelere bomba yağdırıyorduk. Ordumuzun içine sinen emperyal ajanlar sürekli efendilerine hizmet ediyor, vatan evlatlarımızın toprağa düşmesine göz yumuyorlardı.
Bugün artık taarruz ediyor, fare gibi sığındıkları inlerinde rahat yüzü göstermiyoruz, onlara. Girdiğimiz yerlerde üsler kuruyoruz. Biz taarruz ettikçe içerideki işbirlikçiler, terör örgütünün siyasi uzantısıyla aynı dili kullanmaktan çekinmiyorlar. Yani puşt puştluğuna devam ediyor.
Adı malum bir tabip odası; “Gare'de yaşamını yitirenlerin kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyor, acılarını paylaşıyor ve 13 yurttaşımızın sağ salim kurtarılamaması nedeniyle de çok üzgün olduğumuzu belirtiyoruz.” diyerek, kullandığı virgül ile terör örgütüne başsağlığı dileyebiliyor ve terör örgütünü aklama girişiminde bulunabiliyor. Yine bir siyasi lider olaydan Cumhurbaşkanını sorumlu tutacak kadar ileri gidebiliyor. Taziye dilerken güya örgütün reklamı olmasın diye PKK ismini zikretmiyor, bile. Ancak partisinin Grup Başkanvekili PKK’nın ismini kullanarak örgütü lanetleyebiliyor.
Ulusal güvenlik meselelerini kendi siyasi ikballeri ve menfaatleri üzerinden görmeye çalışanları biz emperyalizmin uşağı olarak görüyoruz. 
Kim bu operasyondan rahatsız oluyorsa bilinki emperyalizmin sesidir.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onun Ordusu topyekün emperyalizmin maşalarını gömerken, tek yürek olamayan kim varsa bilinki dostumuz değildir. 
Bu ülkenin karton milliyetçilere, emperyal dostu sosyalistlere ya da sahte dindarlara ihtiyacı yoktur.
Milletimiz tüm güvenlik güçlerimizin yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir. Kimse unutmasın; “Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı UNUTMAZ...!!!” Bu millet kendine dost olanıda düşmana çanak tutanıda unutmayacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayan Pipo 3 yıl önce

Herkesin anlayacağı dilde, sade ve çok güzel bir anlatım

Avatar
Mehmet K 3 yıl önce

Hiç durmayacaklar, sürekli pusu kuracaklar, Halkın aklıyla alay edecekler ama bir gün gelecek halk onları konuşamaz edecek.

Avatar
Kerhen 3 yıl önce

Puştların yüzkerine aslan gibi haykırmışsın. Teşekkürler