JANDARMAYI BÖYLE BEKLEDİLER

Trabzon’da ikisi yaşı küçük üç kızı alı koyduğu iddia edilen üç şüphelinin soruşturması tamamlandı. Savcı üç şüpheliye ayrı ayrı ceza istedi. Biri tutuklu üç şüpheli ağır ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

SAVCI SORUŞTURMAYI TAMAMLADI

Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesi Erenköy Mahallesinde ikisi yaşı küçük üç kızı, iki gün süreyle evde alıkoyduğu iddia edilen A.D., B.K. ve S. adlı 3 şüpheli hakkındaki soruşturma tamamlandı. Kayıp kızların annelerinin ihbarı üzerine yapılan baskında üç kız tutuldukları evde bulunmuştu. Jandarmanın gerçekleştirdiği baskında A.D. adlı kişi balkondan kaçarken K.G ve S.G. adlı kızlar ise jandarma tarafından yatak odasındaki gardropta bulunmuştu.

ÜÇ ŞÜPHELİ SUÇLAMALARI REDDETTİ

Cumhuriyet Başsavcılığı, üç kızı araca alarak eve götürün ve iki gün süreyle evde zorla tutan 3 şüphelinin de ifadesini aldı.  Evden kaçmak istediklerini belirten S.G., K.G. ve G.Ç., zorla eve sokulduklarını ve cinsel istismara uğradıklarını ileri sürürken, üç şüpheli ise haklarındaki iddiaları reddetti. A.D., B.K. ve S.Y., kızların eve kendi istekleri ile geldiklerini ileri sürerek, zorla hiçbir şey yapmadıklarını söylediler.

HER BİRİ İÇİN AYRI CEZA TALEP ETTİ

Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, tutuklu A.D. hakkında çocuğun nitelikli cinsel istismarı, cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaralama, tehdit ve hakaret iddiasıyla 9 yıldan 14 yıla kadar hapis istedi. Savcı, B.K. ve S.Y. hakkında ise kişiyi hürriyetinden yoksun kılma basit cinsel saldırı suçundan ise 4 yıldan 12 yıla kadar hapisle cezalandırılasın talep ederek hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.