Kadına şiddeti kadın istedi!

Kayınvalide ‘döv, öldür’ dedi, aldatıldığını iddia eden koca elini sürmedi. 

YAŞANANLARI KAYINVALİDESİNE ANLATTI

Giresun’da yaşayan 5 yıllık karı koca Trabzon’da kavga edince, mahkemelik oldu. Giresun’da bir şirkette kurye olarak görev yapan iki çocuk babası S.K. (28) eşi K.K’nın cep telefonunu karıştırınca, bir erkekle mesajlaştığını ve aldatıldığını öğrendi. Mesajları kopyalayarak alan S.K., durumu önce kendi ailesine, ardından da kayınvalidesine anlattı. S.K.’nın söylemleri üzerine kayınvalide, ‘Döv öldür. Benim böyle bir kızım yok’ dedi. S.K. adlı koca ise çocuklarının velayetine almak ve boşanmak istediğini belirterek, evi terk etti.

MAHKEMEDEN KORUMA KARARI ALDIRDI

Eşinin evi terk etmesini ardından jandarma karakoluna giderek, suç duyurusunda bulunan ev hanımı K.K. eşini kendisine şiddet uyguladığını söyledi. K.K., eşinin kendisinden evi terk etmesini istediğini belirterek, “Eşim cep telefonu karıştırmış ve bazı mesajlar bulmuş. Anlamadı, dinlemedi. Açıklama fırsatı vermedi. Bana şiddet uyguladı. Sonra beni telefonla arayarak evi terk etmemi istedi. çocukları benden alacağını söyledi” dedi. Koruma talep eden K.K., Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’ne (ŞÖNİM) sığınma talebinde bulundu.

BOŞANMAK İSTEYEN KOCA İFADE VERDİ

Jandarma tarafından gözaltına alınan S.K. hakkındaki suçlamaları reddederek, eşine elini sürmediğini, hata kötü bir söz söylemediğini belirtti. Aile Mahkemesi, S.K. hakkında bir ay süreyle K.K.’dan yaklaşmama kararı vererek, koruma altına aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.