KISKANÇLIK KRİZİ KARAKOLLUK ETTİ 

Eski eş yüzünden çıkan kıskançlık kavgasında, karı koca adliyelik oldu 

KISKANÇLIK KRİZİ
KARAKOLLUK ETTİ 

Trabzon’da eski eş yüzünden çıkan kıskançlık kavgasında, karı koca karakolluk oldu. Birbirinden şikayetçi olan çiftin yargılanmasına karar verildi.  
KARI KOCA BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ 
Trabzon’un Kaymaklı Mahallesi’nde yaşayan F.G. ve R.G. adlı çift arasında eski eşten ötürü kıskançlık krizi çıktı. İki kez evlenip boşanan üç çocuk annesi F.G. adlı kadın, eski eşiyle çocuğu hakkında telefonda görüştü. Bunu öğrenen R.G. kıskançlık krizine girdi. Çılgına dönen ve eşiyle tartışan öfkeli koca R.G., önce eşini dövdü ardından da sokağa attı. Kavga sırasında eşini karşılık veren F.G., polis merkezini arayarak kendisini ölümle tehdit eden ve evden dışarı atan kocasından şikayetçi oldu. 
KOCASINI POLİSE ŞİKAYETÇİ ETTİ
Polise sığınan F.G., kocasının kendisini dövdüğünü, kendisini ve çocuklarını ölümle tehdit ettiğini belirterek, eşinden şikayetçi oldu. F.G., eşinden boşanmak istediğini söyledi. Gözaltına alınan öfkeli koca R.G. ise eşinin kendisinin boğazını sıkarak darp ettiğini ve ölümle tehdit ettiğini ileri sürdü. Taksim Polis Merkezi’nde yapılan işlemlerin ardından dosya savcılığa gönderildi. 
HER BİRİNE İKİ SUÇTAN DAVA AÇILDI 
Olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan savcı, karı koca hakkında hapis istemiyle dava açtı.  F.G.’nin basit yaralama ve tehditten, 1 yıldan 3.5 yıla kadar hapis,  R.G. hakkında ise tehdit ve hakaretten suçundan 9 aydan 4 yıla kadar hapis talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.