KONSOLOSLUKTA BÜYÜK VURGUN

Konsolosluk çalışanı yüzde 18 düşük fiyatla satın aldığı alkol ürünlerini kimlere satıyor

Trabzon’da konsolosluk çalışanı yüzde 18 düşük fiyatla satın aldığı iddia edilen alkol ürünlerini şehirdeki  bazı firmalara sattığı ileri sürüldü. Alkol ürünlerinden kar elde eden konsolosluk çalışanının kim olduğu merak ediliyor.

SIK SIK TOPTANCIYA GİDİNCE DİKKAT ÇEKTİ

Rusya Federasyonu Trabzon Başkonsolosluğu’nda görevli bir kişi, imza yetkisini ve konsolosluğun kaşesini kullanarak bir toptancı mağazasından KDV ödemeden alkol ürünleri satın almaya başladığı iddia edildi. Sık sık toptancılık yapan firmaya giden ve her seferinden yaklaşık 10 bin TL tutarında alış veriş yapan konsolosluk çalışanının satın aldığı alkol ürünlerini şehirde sattığı iddia edildi. Yüzde 18 KDV ödemeden alkol ürünleri satın alan konsolosluk çalışanının kar amaçlı bu eylemi kısa sürede firma çalışanları tarafından fark edildi.

HER SEFERİNDİ YANIDA BİR KADIN VARMIŞ

Rusça ve Türkçe bildiği öğrenilen bir kadın ile birlikte sık sık toptancıdan alış verişe gittiği ileri sürülen konsolosluk çalışanından şüphelenen firma yetkilileri, Rusya Federasyonu Başkonsolosluğu çalışanına ürün satışı yapılmaması yönünde bir kararı aldı.  Trabzon Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, böyle bir alkol satışından kimlerin yasa dışı gelir elde ettiğini araştırması bekleniyor.günebakış

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105