Ölüm geliyorum demiş!

Oğlunu öldüren, kızını ve eşini yaralayan emekli albay, yıllarca ailesine acı çektirmiş

Eşinin Kendisini Öldüreceğini Söylemiş

Trabzon’un İnönü Mahallesi’nde oğlunu öldüren, eşini ve kızını yaralayan emekli albay Oktay H.’nin suç dosyasının kabarık olduğu öğrenildi. Eşi tarafından dövüldüğünü ve hakarete uğradığını ileri süren Ayşe H.’nin birçok kez suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Eşinin kendisine yönelik davranışlarından ötürü kısıtlama kararı aldırdığı belirlenen Ayşe H., polise verdiği ifadesinde ise eşinin kendisini öldüreceğini söylediği belirlendi. 

Dayak Yiyen Annenin Polise Verdiği İfade...

Ayşe H.’nin kocasından şiddet gördükten sonra polise verdiği ifadeler ortaya çıktı. Birçok kez koruma kararı aldıran Ayşe H., “Eşim 1994 yılından sonra rahatsızlandı. Beni ve çocuklarımı dövmeye başladı. Kafama bardakla vurdu. ‘Seni öldüreceğim.’ dedi. Silahı var, bana zarar verebilir.” diyerek suç duyurusunda bulunmuş. Psikolojisi bozuk olan emekli albay ise eşinin kendisine saldırdığını ileri sürerek soruşturmalardan kurtulmayı amaçlamış. TRABZON’DA oğlunu kızını ve eşini yaralayan emekli albay, yıllarca ailesine acı çektirdiği belirlendi. 1994 yılında geçirdiği kazadan sonra psikolojisi bozulan albayın eşini ve çocuklarını dövdüğü ortaya çıktı.

‘EŞİM BENİ ÖLDÜRECEK’ DEMİŞ

Trabzon’un İnönü Mahallesinde oğlu Oğuz H.’yi öldüren eşi Ayşe H. ve kızı Büşra H. yaralayan emekli albay Oktay H.’nin suç dosyasının kabarık olduğu görüldü. Eşi tarafından dövüldüğünü ve hakarete uğradığını ileri süren Ayşe H., bir çok kez polise başvurduğu ortaya çıktı.  Eşinin kendisine yönelik davranışlarından ötürü kısıtlama kararı aldırdığı belirlenen Ayşe H., polise verdiği ifadesinde ise eşinin kendisini öldüreceğini söylediği ortaya çıktı.  

POLİSE KIZIYLA BİRLİKTE GİTMİŞ

Birçok kavgaya tanık olan Büşra H. ise babasının annesini dövdüğünü söylediği ifadelerde ortaya çıktı.  Annesini şikayetçi olmak üzere karakola getirdiği belirlenen Büşra H. babasının kendisine ve annesine kötü davrandığını ileri sürmüş.  Ayşe H.’nin kocasından şiddet gördükten sonra polise verdiği ifadeler ortaya çıktı. Bir çok kez koruma kararı alan Ayşe H., “Eşim 1994 yılından sonra rahatsızlandı. Beni ve çocuklarımı dövmeye başladı. Kafama bardakla vurdu. ‘Seni öldüreceğim’ dedi. Silahı var bana zarar verebilir” diyerek suç duyurusunda bulunmuş.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINDA

Psikolojisi bozuk olan emekli albay eşinin yaptığı suç duyurularının ardından polise ifade verdiği ortaya çıktı. Emekli albay Oktay H.’nin keşinin kendisine saldırdığını ileri sürerek, “Fanilamı yırttı. Ben onu ikaz etme anlamında kontrollü olarak yumrukladım. Hep bu kavgalarımıza, ‘Kovuşturmaya yer yoktur’ kararı verilmiştir’ diyerek soruşturmalardan kurtulmayı amaçladığı belirlendi. Cinayetin ardından tutuklu bulunduğu cezaevinde intihara teşebbüs eden emekli albayın kaburgalarının kırıldığı ve boynunda ezilmeler olduğu öğrenildi.

 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonCinayetAlbay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.