46 isim ortaya çıktı...

AK Parti Trabzon’daki 19 belediye başkanlığı için 46 isim aday adayı başvuru yaptı. Adaylardan 2’si Büyükşehir Belediye Başkanlığını 44’ü ise ilçe belediye başkanlığı istedi. Bugüne kadar belediye meclis üyesi aday sayısı ise 10’a kaldı. Belediye başkanlığı için müracaatlar pazartesi günü, meclis üyelikleri için ise 3 Aralık’ta sona eriyor. 

AK Parti’ye Trabzon’daki 19 belediye başkanlığı için 46 isim aday adayı başvuru yaptı. Adaylardan 2’si Büyükşehir Belediye Başkanlığını 44’ü ise ilçe belediye başkanlığı istedi. Bugüne kadar belediye meclis üyesi aday sayısı ise 10’a kaldı. Belediye başkanlığı için müracaatlar pazartesi günü, meclis üyelikleri için ise 3 Aralık’ta sona eriyor.

AK Parti’de 5 Kasım’da başlayan belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği aday adayı başvuruları devam ediyor.

AK Parti Trabzon İl Teşkilat Başkanı Uğur Aydın, bugüne kadar belediye başkanlıkları için 46 ismin başvuru yaptığını açıkladı. Aydın, “Bu sabah itibariyle Ak Parti il ve ilçe başkanlıklarımıza; 2 Büyükşehir Bld başkanlığı, 44 ilçe belediye başkanlığı, 10 meclis üyeliği başvurusu yapılmıştır. Aday adaylığı başvuruları için teşkilatlarımız hafta sonu da açık olacaktır. 12.11.2018 günü itibariyle belediye başkanlıkları için başvuru süresi sona erecek olup, meclis üyelikleri için 03.12.2018 tarihine kadar devam edecektir.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.