Başkan adayı Bal, iddialarda bulundu

MHP Ortahisar’ın 27 Eylül’de yapılacak olan kongresinde aday olan Orhan Bal, aday olduğu için ihraçla tehdit edildiğini ileri sürerek suçlama yaptı. İlçe Başkanı Gedikli’yi hedef alan Bal, “Beni aday olduğum için disiplinle ve ihraçla tehdit ediyor. İl başkanına çağrıda bulunuyor.” dedi.

MHP İLÇE BAŞKAN ADAYI BAL, İDDİALI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli’nin kendisini yaptığı açıklamalar üzerinden partiden ihraçla tehdit ettiğini iddia eden Orhan Bal, “Beni aday olduğum için disiplinle ve ihraçla tehdit ediyor. İl başkanına çağrıda bulunuyor. İl başkanı daha önce disiplin kurulu başkanlığı yapmıştı. O zaman 117 kişiyi ihraç etmiş hatta bir tanesi de milletvekiliymiş… Aklınca bizi de aday olduğumuz için ihraç edeceklermiş. Seni ilk ilçe yönetimine alan ilçe başkanı Burhan Bekar’ı satıp atama il yönetimine girdin. Atama il başkanı seni ilçe Başkanı yaptı genel seçimde onu da sattın. Kurucu mevcut Ortahisar Belediye Meclis Üyelerini proje kapsamında enişten için listeye koymadın. Seni bu patiye getirenleri koltuk uğuruna gönderdin. Seçilen yönetimini üç yılda iki sefer yeniden değiştirdin. İlçe başkanlığın döneminde MHP Trabzon’da ilk kez vekil çıkartamadınız. Belediye meclis üyesi 7 den 5 şe düşürdünüz. Yerel seçimde Ortahisar’a 49 bin oyu 2 bine düşürdünüz. Genel Seçimlerde 110 bin 120 bin oyu Cumhur İttifakı olmamıza rağmen 68 bine düşürdünüz.  Şimdi sen aday oluyorsun biz olamayalım öylemi. Şimdi diyorsun ki aday olursanız seni ve ekibini ihraç ederiz diyorsunuz?  O sizin sorununuz bizim aday olmamızı engelleyemeyeceksiniz

Biz sizin yapamadıklarınızı yapmak için aday oldum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.