BU SEVİYESİZ DİL TRABZON’UMUZA YAKIŞMIYOR

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli'yi yaptığı açıklamalarından dolayı kınadı. Bahar Ayvazoğlu'na yönelik söylemlerinden ötürü Kuvvetli'ye tepki gösteren Başkan Çebi: “İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli’nin Milletvekilimiz Sayın Bahar Ayvazoğlu ile ilgili açıklamaları esefle kınıyorum. Siyasi partilerin milletvekili, il başkanı farklı görüşlerini yorumları seçmenleri ile paylaşabilir. Milletvekilimiz Sayın Bahar Ayvazoğlu Trabzon halkının oyları ile seçilmiş TBMM de Trabzon’u Milletimizi en iyi şekilde temsil etmektedir. Fikirlerine düşüncelerini katılmayabilirsin bu doğal hakkınız aksini bunun doğru olmadığı doğruluğunu da ortaya koyarak ifade etme bulunduğunuz konumun gereğidir. Asla tehditvari konuşma ve nezaketten uzak sözlerle bir milletvekilini bir insanı eleştirme hakkına sahip değilsiniz. Bu doğrultuda bir bayana karşı kullanılmayacak o seviyesiz üslubu kınıyorum sizleri özür dilemeye davet ediyorum.” görüşlerine yer verdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu ise, :"AK Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'nun yaptığı Millet İttifakı ve HDP işbirliği ile ilgili açıklamaların tamamen arkasında olduklarını belirten İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "İP İl Başkanı açıklamalara cevap versin. Çarpıtmalarla mesnetsiz açıklamalarla gündemi meşgul etmesin. AK Parti'de milletvekillerimiz ve görev alan herkes bulunduğu yerlere gayet şeffaf ve hakkı ile gelmiştir. Kişi kendinden bilir işi, misali herkes aynaya baksın.” dedi. Mumcu “bu seviyesiz, çapsız ve amaçsız siyaset dilinin İP’e yakışabilir ancak Trabzon’umuza ve Türkiye’mize yakışmadığını belirterek, bu tür çukur lisan ile ar damarı çatlamış İP il başkanının kendisinin ve partisinin kalitesini ortaya koyduğunu” ifade etti. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.