CHP'NİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

CHP'NİN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU

37. Olağan CHP Trabzon İl Kongresi bugün bir otelde gerçekleşti. Kongrede konuşmacılar birer konuşma yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi Umut Oran'ın katıldığı kongrede yeni başkan Ömer Hacısalihoğlu oldu. Hacısalihoğlu 176 oyla yeni başkan oldu.oplamda 328 Delege oy kullanırken oy verme hakkı olup, oyunu kullanmayan sadece 9 delegenin olduğu belirtildi.

YENİ BAŞKAN HACISALİHOĞLU OLDU

Yapılan oylama sonucunda Ömer Hacısalihoğlu, 176 oyla CHP Trabzon yeni il başkanı olurken, Güzide Uzun 133 oy, İbrahim Akbulut ise 16 oy aldı.CHP Trabzon yeni İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “Sayısal anlamda üstünlük yok yarın seçim olsa birlikte sahaya çıkacağız. Demokratik bir yarıştı. Bugüne kadar böyle oldu bundan sonra da böyle olacak. Hasım değiliz biz. Böyle bir sonucu bekliyordum” dedi. Hacısalihoğlu, ilk ziyareti kime yapacaksınız sorusuna ise, “İlk ziyaretimizi il başkanlarını toplayarak onlarla ilgili fikir alışverişi yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler:
ömerChpBaşkanGüzide
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105