Genel Başkan Meral Akşener şahitlik yaptı nasihat etti

Milletvekili Örs oğlunu evlendirdi... Furkan İle Nilay’ın en mutlu günü..

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün oğlu Mahmut Furkan Örs, hayatını Nilay Şahin ile birleştirdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun kıydığı nikah törenine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de katıldı. Trabzon’un siyaset, spor ve ekonomi dünyası bu düğünde buluştu. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve Sevim Örs’ün oğulları Mahmut Furkan Örs, hayatını Nuray - Nedim Şahin çiftinin kızları Nilay Şahin ile birleştirdi. Genç çiftin nikahını Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu kıydı. 
Genç çiftin nikah şahitliklerini ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Ankara Milletvekili ve Devlet eski Bakanı Koray Aydın, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kenan Şahin, İş adamı Celil Hekimoğlu yaptı.Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ve İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli'nin yanı sıra düğün törenine çok sayıda milletvekili, spor siyaset ve iş dünyasından davetli genç çifti bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.