HİZMET İÇİN ADAY OLDU


Yomra’da bürokrat olarak uzun yıllardır ilçe halkına hizmet eden Cevdet Binay, AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı binasında yoğun bir katılımla başvurusunu gerçekleştiren Binay, “Bürokrat olarak 24 yıldır Yomra halkına hizmet etmek için elimden geleni yaptım. Yomra Belediyesi’nde şahsıma ne görev verildiyse en iyi şekilde yerine getirmek için gayret ettim.  Aday Adaylığı başvurusu yapma noktasında devam eden çalışmalarım ve görüşmelerim neticesinde halkımızın da sesine kulak vererek AK Parti Yomra Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu yaptım. Partimizin ve hükümetimizin desteğini alarak Yomra’ya daha da iyi hizmet etmek için bu yola çıktım” dedi.
TECRÜBEMİ KULLANACAĞIM
Binay açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Milletimizle birlikte Yomra’yı daha gelişmiş ve güzelleşmiş bir konuma getirmenin çabası içerisinde olacağım. Belediyecilikte tecrübemin yanı sıra bürokrasideki tecrübelerimi de bu noktada en iyi şekilde kullanacağım. Aday kim olursa olsun, kazananın AK Partimiz ve Yomra’mız olması bizler için önemlidir. Yomra’da her kesimi kucaklayan ve ilçemize yeni bir vizyon katacak projelerimiz için hazırlıklarımızı yaptık. Bunları da vakti geldiğinde siz kıymetli hemşehrilerime açıklayacağım. Yomra’nın başarısı için yola çıktıklarından emin olduğum diğer belediye başkan aday adayı arkadaşlarıma, belediye meclis üyesi aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Tüm bilgi, birikim ve donanımımı güzel ilçemiz Yomra’ya hizmet için kullanmayı Rabbim hayırlısıysa nasip etsin.”
CEVDET BİNAY KİMDİR?
Cevdet Binay 1971 yılında Yomra ilçesinde doğdu. İlkokulu ve Ortaokulu Oymalı’da tamamladı. Lise eğitimini Trabzon Endüstri Meslek Lisesinde alan Binay, 1991 yılında KTÜ Rize Meslek Yüksekokulu Çay Eksperliği bölümünden mezun oldu. 1992-95 yılları arasında Çaykur’da sözleşmeli olarak çalışan Binay sonrasında Oymalıtepe Belediyesinde göreve başladı. 1997-98 yılları arasında Ankara’da vatani görevini yerine getiren Binay, askerden geldikten sonra da Oymalıtepe Belediyesindeki memurluk görevine devam etti. 2008 yılında Yomra Belediyesine atanan Binay, 10 yıl boyunca Başkan Yardımcılığı ve çeşitli birimlerde müdürlük görevinde bulundu. 31 Mart Yerel Seçimlerde aday adayı olmak için görevinden istifa eden Binay evli ve 3 çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonYomra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105