Kabine revizyonu iddiası: Berat Albayrak geri geliyor!

Böyle duyurdu

Kabine revizyonu iddiaları ile ilgili Ahmet Takan, Berat Albayrak'ın geri geleceğini duyurdu. Kabine revizyonu iddiaları ile ilgili Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, dikkat çeken bir yazı yazdı.

Takan, "Saray koridorlarında bir telaş bir telaş sormayın gitsin!.. Kısa ve uzun listeler hazırlanıyor." diyerek şöyle yazdı:

"Kendini en baba AKP’li sayan ve partinin en büyüklerinden biri olduğunu düşünenler, Tayyip Erdoğan sonrası adaylık için adlarını kısa listeye yazdırma telaşı ve heyecanı içinde. Bir de, ne olursa olsun adım bari uzun listede olsun, Cumhurbaşkanı adayı olamasak da partide bir yerde önemli bir koltuk kapalım diyenler, hesap kitap yapanlar var. Bazıları ortaya çıkmaya başladı, bir süre sonra yandaş kalemler vasıtasıyla türlü gerekçeler bahane edilerek diğerlerinin de isimlerini duymaya başlayacaksınız…"

"Tayyip Erdoğan ve AKP kötü görüntü vermeye başlayınca da saray içindeki iki büyük hizip olan, “Güvenlikçiler” ve “Gürcüler konseyi” kapışmayı daha da açığa çıkardı." diye yazan Ahmet Takan, "Güvenlikçiler" kendi içlerinde yaptıkları toplantıları (güvenlik üst düzey bürokratları da dahil) ve aldıkları kararları siyasi kulislere şöyle üflüyorlar; “2028’e kadar iktidarı kimseye bırakmayacağız. Süleyman Soylu da hep bizim yanımızda olacak." dedi.

BERAT ALBAYRAK GERİ DÖNÜYOR

Berat Albayrak'ın tekrardan kabineye döneceğini yazan Takan, şöyle devam etti:

"Gürcüler konseyi”nden kulislerin kulaklarına fısıldananlar şöyle;
"Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan (damat Berat Albayrak’ın adamı, İstanbul eski Emniyet Müdürü) İçişleri Bakanı oluyor. Berat Albayrak tüm ekonomin patronu olacak şekilde Cumhurbaşkanı Yardımcılığı’na getiriliyor."

Havadisler böyle… Nereden isterseniz oradan yakın!.."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105