Pankartı yorumladı  

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akyazı stadında açılan ve annelere destek verenpankartı yorumladı. Ayvazoğlu,  “Bu sevda şehadete akın akın Erenlerindir, yüreği yanık cesur annelerin sonuna kadar arkasındayız,’ diyen bir şehirdir Trabzon.” dedi.  AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Diyarbakırlı annelerin yanında olmayanlara karşılık Trabzonspor’un Gençlerbirliği müsabakasında Akyazı stadında açılan annelere destek pankartıyla cevap verdi. Ayvazoğlu, “Bu sevda şehadete akın akın Erenlerindir, yüreği yanık cesur annelerin sonuna kadar arkasındayız,’ diyen bir şehirdir Trabzon. HDPKK işbirliğine selam çakanlar! Diyarbakır'a gidince ciğeri yanan annelerin elini öpmekten imtina edenler alın size duruş.” dedi.

Bölücü terör örgütü PKK’nın elindeki çocuklarını isteyen Diyarbakırlı annelerin HDP il binasındaki oturma eylemine destek çıkmayanlara yüklenen Ayvazoğlu, “‘Bu sevda şehadete akın akın Erenlerindir, yüreği yanık cesur annelerin sonuna kadar arkasındayız,’ diyen bir şehirdir Trabzon. HDPKK işbirliğine selam çakanlar! Binlerce annenin evlatsız, binlerce kadının eşsiz, binlerce çocuğun babasız büyümesini seyredip, kravatlı ve döpiyesli müsebbiplerini demokrasi maskesi ile taltif edenler! Ayaklarına kadar gidip birlikteyiz mesajı vermekte mahsur görmeyip dahili ve harici bedhahlarla fotoğraf verenler ve bütün bunlara susanlar! Trabzon'a gelince Eren'in ve nicelerinin, Diyarbakır'a gidince ciğeri yanan annelerin elini öpmekten imtina edenler, alın size cevap, alın size duruş, alın size efsane, anlayabilseydiniz ağlayabilirdiniz...” şeklinde açıklamada bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.