“Tek tek leş toplamaya devam edeceğiz”

Trabzon AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi gündeme dair açıklamalarda bulundu. AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, "Terörle mücadele de cumhuriyet tarihinin en başarılı dönemini yaşadığımız tam bitirme aşamasına geldiği zamanda  bir moral kampanyası başlatıldığı görüyoruz ." ifadelerini kullandı.

Çebi açıklamasını şöyle sürdürdü "Kalleş terör örgütü artık sayıca 5 binlerden 300 lere kadar düşmüş çözülmeler başlamış gara da yapılan başarılı bir operasyon ve sıranın tam da kandile geldiği anda Papa nın ziyareti hainleri kurtarmayacaktır. Irak'a yapacağı ziyaret kapsamında Erbil'e gelecek Katoliklerin ruhani lideri Papa Franciscus'un 10 bin Hristiyan ile açık stadyumda  yapacağı toplantı bitme tükenme noktasına gelen PKK PYD ye çare olmayacak , inlerine girip tek tek leş toplamaya devam edeceğiz. Dünyanın pandemi ile mücadele ettiği dönemde binlerce kişiyi stadyuma toplayacak olan proje  fitnenin ateşidir. Tarih boyunca bu fitne ateşini ülkemiz üzerine çevirmiş olan adi alçak zihniyet,Terör örgütüne moral motivasyon verecek oyunları kuranlar, Hain planları ile ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlerin hepsi ile mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecektir. Terör örgütünün arkasında merkezinde göbeğinde Hristiyanların ve Ermenilerin  olduğundan hiç şüphemiz olmadı .Bu bir Haçlı savaşıdır PKK, FETÖ ve DAEŞ örgütlerinin aynı çukurdan  beslenen, aynı amaca hizmet eden birer haçlı örgütüdür."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105