Ah Lube Ah!Lube Ayar haddini aştı

'Trabzon şımartılmış bir şehir'

Trabzon'da ressam Gökçe Erhan'ın evinin yanması üzerine Fanatik Fenerbahçeli eski gazeteci Lube Ayar, talihsiz ressama sahip çıkayım derken haddini aştı.

Karadeniz Bölgesi´nde çevre sorunlarına çizdiği tablolarla dikkat çeken ressam Gökçe Erhan´ın, yalnız yaşadığı Gökçesu Mahallesi´ndeki 2 katlı ve yöresel mimarili evinde, cumartesi akşamı yangın çıktı.Alevlerin kısa sürede sardığı evden son anda çıkan Erhan, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine adrese sevk edilen ekipler, yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında ev kullanılamaz hale geldi, Erhan´ın tabloları da küle döndü.

'KUNDAKLAMA' ŞÜPHESİ

Deniz ekosistemine zarar verdiği iddiasıyla kültür balıkçılığı tesislerine karşı basın açıklaması için çağrıda bulunan ressam Gökçe Erhan´ın açıklamaya saatler kala evinin yanması üzerine jandarma, `kundaklama´ şüphesiyle inceleme başlattı. Erhan, yangın öncesi evinin arka tarafında ses duyduğunu belirtti. Yangınla ilgili itfaiyenin ilk tespitlerine göre kundaklama belirtisine rastlanılmadı. Soruşturmanın çok yönlü yürütüldüğü belirtildi.

Trabzon'da korkunç son dakika haberi: Gökçe Erhan'ın evi kundaklandı mı? - Haberler

'TRABZON ŞIMARTILMIŞ BİR ŞEHİR, FAŞİZM KUDURDUKÇA KUDURUYOR'

Soruşturmanın devam ettiği bu süreçte Fanatik Fenerbahçeli eski gazeteci Lube Ayar'dan Trabzonluları çileden çıkaran açıklamalarda bulundu.'Trabzon şımartılmış bir şehir' diyerek faşizm suçlaması yapan Ayar, ''Trabzon'da azıcık "insan", azıcık "insaf" kaldıysa.. Bir kadının evini yakan faşizme karşı sokaklara dökülür ve bunu yapanın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ederlerdi. Geç değil! Ama umut yok! Trabzon tek değil, faşizmde onunla yarışacak çok şehir çıkar bu ülkeden.. Ama Trabzon şımartılmış bir şehir! Rahip Santoro'yu ve Hrant Dink'i öldürenler, Fenerbahçe otobüsüne kurşun sıkanlar Trabzon'dan çıktı. Bu suçlar örtbas edildiği için faşizm kudurdukça kuduruyor!Saçlarını bahçedeki söğüde benzeten, fındık dallarından avize yapan, doğa aşığı ressam Gökçe Erhan'ın, Trabzon'daki 150 yıllık aile evini yakan faşizmin kökünü kurutmadıkça bu ülkede iyiye, güzelliğe, kadına hayat yok! Ellerinizi kıracağız!'' ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.