Akçaabat’taki doğal gaz altyapı çalışmaları masaya yatırıldı

Aksa Karadeniz Dağıtım Anonim Şirketi tarafından Akçaabat ilçe geneline yapılacak olan doğalgaz projesi görüşüldü. Bu kapsamda şirket müdürü Mehmet Salih Ayaydın ve yatırım şefi Hasan Koç, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret ederek, projeyle ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Yetkililer ziyaret kapsamında, Akçaabat için hazırlanan 2018 yılı doğalgaz yatırım planı hakkında Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e bilgi verdi. Belediye Başkanlık makamında yapılan toplantıda projeyi inceleyen Başkan Türkmen, Aksa Karadeniz Dağıtım A.Ş tarafından şehir içinde devam eden doğalgaz çalışmamalarının bir an önce tamamlanmasını ve akabinde şehrin diğer kısımlardaki doğalgaz çalışmalarının da başlamasını istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105