Akciğeri yanan adam vefat etti

Erzincan’ın merkeze bağlı Ekşisu Mesire alanında zabıta ekiplerinin seyyar mısır tezgâhını kaldırmasını isteyen ve çıkan tartışma sonrası üzerine benzin dökerek kendini yakan Yavuz Polat'dan kötü haber geldi. Tedavi için getirildiği Trabzon’da 25 günlük yaşan savaşını kaybeden Yavuz Polat.’ın akciğerinin tamamı yanmış ve entübe olarak yaşam savaşını sürdürüyordu.

SEYYAR SATICI HAYATA TUTUNAMADI

Erzincan’da seyyar mısır tezgâhına el konulmak istenilen seyyar satıcı 3 Ağustos’ta üzerine benzin döküp kendini yakmıştı. Söz konusu tarihte Trabzon’a getirilen Yavuz Polat’ın 25 günlük süren yaşam savaşı sona erdi. Vücudunun yüzde 80’yle akciğerinin tamamı yanan, hastanede enfeksiyon olan Yavuz P., Erzincan’daki ilk müdahalesinin ardından Trabzon'a sevk edilmişti. KTÜ Tıp Fakültesi Yanık Ünitesinde süren tedavisinin ardından hayata tutunamayarak yaşamını yitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.