EMİNE ANA'YI YAKTILAR....

                             

Trabzon’un Arsin İlçesi’nde garsonun hatası sonucu patlayan semaver yüzünden yanan Emine Kayaoğlu, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

SİGORTASIZ GARSON SEMAVERİ PATLATTI

Trabzon’da geçen hafta meydana gelen olayın ardından yaşananlar vicdansızlığı gözler önüne serdi. Trabzon’un Yomra İlçesinde yaşayan Emine Kayaoğlu, kızı, damadı ve torunlarını çay bahçesine götürdü. Aile masaya semaver ve çerez istedi. Görevli garsonun masaya getirdiği semaverin soğuk olduğunu fark eden Emine Kayaoğlu, semaverin değiştirilmesini istedi. Bu sırada masaya gelen garson Sefa N. semaverin altına jel atınca, bir anda ortalık yangın yerine döndü.

DAMAT CEKETİNİ KAYINVALİDESİNE SARDI

Garsonun dikkatsizliği sonucunda patlaya semaver yüzünden yangın topunu dönen Emine Kayaoğlu’nun imdadına damadı yetişti. Cesaretli davranan damat, çıkardığı ceketini kayınvalidesine sararak yangını söndürdü. Olay yerine çağrılan ambulansla KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne kaldırılan Emine Kayaoğlu’nun vücudunda yüzde 40 yanıklar olduğu belirlendi.

MASALAR SİLİNDİ EĞLENCE DEVAM ETTİ

Arsin İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan ve üniversite öğrencisi olduğu belirlenen garson Sefa N.’nin ifadesine başvuruldu. İfade veren garson Sefa N. sevk edildiği adliyeden serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürürken,  Kayaoğlu ailesi meydana gelen olayın ardından kendilerini aramayan, hiçbir şey olmamış gibi eğlenceyi sürdüren ve sanatçı Hakkı Bulut’u sahneye çıkaran Sevgi Çayevinin işletmecisi Hayrettin A. ve garson Sefa N. hakkında maddi ve manevi tazminat davası açtı.

200 BİN TL MANEVİ, …. MADDİ TAZMİNAT

Trabzon Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuran Kayaoğlu ailesinin avukatı Mehmet Şentürk, çay ocağı işletmecisi ve garsonu hakkında 200 bin TL manevi ve daha sonra artırılmak üzere 5 bin TL maddi tazminat talebinde bulundu. Ailenin maddi tazminat talebini de 200 bin TL’ye çıkaracağı ileri sürüldü. Bu arada yangına neden olan garsonun sigortasız çalıştığı ve SGK müfettişleri tarafından çay ocağının mercek altına aldığı ileri sürüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105