Halk gününde vatandaşı dinledi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi. "Belediyecilik vatandaşlarla buluşmak, onlarla hemhâl olmaktır "diyen Başkan Genç, vatandaşlar tarafından ifade edilen istek ve talepleri tek tek not aldı.  Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi. "Belediyecilik vatandaşlarla buluşmak, onlarla hemhâl olmaktır "diyen Başkan Genç, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösterdiğini dile getirdi. Vatandaşlar tarafından ifade edilen istek ve talepleri tek tek not alan Genç, bunların çözülmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Vatandaşların en çok dile getirdiği konular arasında imar, tapu, park, kadastro ve yol talepleri ilk sırada yer aldı.

"SORUNLARI BİREBİR MÜŞAHEDE EDİYORUZ"

Her bir vatandaşın talebinin kendileri için aynı değerde ve mertebede olduğunu dile getiren Başkan Genç, "Bizim yönetim felsefemiz halkımızla her zaman istişareye dayanan bir yönetim anlayışıdır. Eğer halkımız bize bu yetkiyi verdiyse, bizi bu makamlara getirdiyse onların sorunlarıyla hemhâl olmak bizim de sorumluluğumuz olmalıdır. Düzenli olarak organize ettiğimiz halk günlerinde hem vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnun olup olmadığını birebir görme fırsatı buluyoruz, hem de vatandaşlarımızın bizden beklentiler neler, hangi konularda eksiğimiz var... Bütün bu konularla ilgili vatandaşlarımızın düşüncelerini birebir müşahede etme fırsatı doğuyor. Belediyecilik, belediye yönetimi de vatandaşlarla buluşmak, onlarla hemhâl olmaktır. Her bir vatandaşımızın isteği, talebi bizim için aynı değerdedir. Bu konuda asla bir ayrım yapmamız söz konusu olamaz. Zaman zaman bizim de gözümüzden kaçan noktalar, ihmal edilmiş konular olabiliyor. Bunları vatandaşlarımız dile getirdiği zaman çözülmesi için hemen ilgili birim müdürüne talimat veriyoruz. Ve bu şekilde vatandaşlarımızın her türlü sorununa çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu konuda da muvaffak oluyoruz." şeklinde konuştu.

"HALKIN NABZINI YAKINDAN TUTUYORUZ"

Ortahisar'ı her anlamda mütekâmil bir şehir haline getirmek için halk günü toplantılarımız devam edecek diyen Başkan Genç, "Katılımcı belediyecilik anlayışı çerçevesinde sadece vatandaşlarımız bize gelmiyor, biz de esnaf ve mahalle ziyaretleri yaparak bizzat vatandaşın ayağına giderek, sorunları yerinde görüyoruz. Hem mahalle ve esnaf ziyaretlerimiz, hem de belediyemizde düzenlediğimiz halk günlerimizle vatandaşlarımızın nabzını yakından tutuyoruz. Ortahisar'ı her anlamda mütekâmil hale getirmek için halk günü toplantılarımız devam edecektir. Bu şekilde sorunlar üst üste birikmeden, vatandaşlarımız da uzun süre bu sorunlardan mağdur olmadan, dile getirilen her türlü soruna çözüm üretiyoruz. Nihayetinde vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde bulunmak belediye hizmetlerimizi verimli ve hızlı bir şekilde yerine getirmemize vesile oluyor. Bundan da hem vatandaşlarımız, hem biz memnun kalıyoruz. " ifadelerine yer verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105