Meryem Akgün'ün mutlu günü!

Kuzey Ekspres Yazı İşleri Müdürü Meryem Betül Akgün, Arda Demirel ile dünyaevine girdi.

Kuzey Ekspres Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Meryem Betül Akgün, bugün gerçekleştirilen nikah töreninde Arda Demirel ile hayatını birleştirdi.

Hamamizade İhsan Bey Sanat ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen nikah töreninde, Beşikdüzü Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve Kuzey Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Hamzaçebi şahitlik yaptı.Meslektaşımız Meryem Betül Akgün ve Arda Demirel çiftine mutluluklar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.