Hamsik, Fenerbahçe maçında oynayacak mı?

Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek.Karşılaşma öncesi bordo mavililerde milli takımda sakatlanan Hamsik'in oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu.

Karşılaşma öncesi Trabzonspor muhabiri Yunus Emre Sel, anlattı. 

Fotomaç Gazetesinde yer alan Yunus Emre Sel'in açıklamaları şu şekilde: 

Hamsik'in sakatlığını bu işin uzamanlarına sorduğumuzda şöyle bir cevap aldık: Bu tür sakatlıkların iyileşme süreci 7 ile 10 gün dinlenme ile olan bir süreç. Dinlenip o bölgeye bir baskı olmaması gerekiyor.Hamsik'in sakalandığı sürece bakacak olursak Fenerbahçe maçını kapsamıyor. Salı günü en erken antrenmanlara başlaması gerekiyor.Burada önemli bir durum var teknik direktör Abdullah Avcı, Hamsik ile maç günü bir görüşme yapacak. Son halini bir yoklayacaklar.Çok düşük bir ihtimal olsa da maç günü Hamsik ile ilgili bir gelişme olabilir.

RİSK ALINMAYACAK

Ama açıkçası ben, bugüne kadarki tecrübelerim ve yaptığım görüşmelere dayanarak bu riskin alınmayacağını düşünüyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.