Keşanlı forma kalpleri fethetti

Trabzonspor’un keşanlı forması büyük beğeni topladı.  Trabzonlu Bakanlar Berat Albayrak ve Mustafa Varank’ın yanı sıra SBÜ Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Çarşıbaşı Belediyesi ve yüzlerce vatandaş kentin kültürünü yansıtan formaya övgüler yağdırdı.  

Trabzonspor, 2019-2020 sezonu için keşanlı forma hazırlayarak tüm Trabzonluların ve Trabzonsporluların gönlünü fethetti. Kentin kırsal mahallelerinde ve festivallerinde kullanılmaya devam eden keşanın tanıtımına katkı sağlayan Trabzonspor "Coğrafyamızın geleneksel dokuma bezi keşan motiflerini formamıza gururla işledik. Çünkü bize ait olan ve bizden kıldığımız her zaman en güzelidir. Biliyoruz ki #yanyana durursak #bizbize yeteriz. Gri formamız, TS Club ve online mağazamızda." mesajıyla da kentin en önemli markalarından biri olduğunu bir kez daha ispatladı. Trabzonspor’un kültür  ve tanıtım hamlesine siyasetçiler, rektörler, belediyeler ve vatandaşlar da aldıkları kararla ve yaptıkları paylaşımla destek verdiler.

DİĞER TAKIMLARA ÖRNEK OLABİLİR

Fanatik Trabzonspor taraftarı olarak bilinen Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak, Trabzonspor’un diğer takımlara örnek olabilecek bir çalışma gerçekleştirdiğine dikkat çekti. Bakan Albayrak, “Karadeniz motiflerinin işlendiği bu forma klasik olacak kadar güzel olmuş. Tabii ki video da... Tüm takımlara kendi değerleri özelinde örnek olacak bu yaklaşım için emeği geçenleri tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

BAKAN VARANK FORMA DAĞITACAK

Teknoloji ve Sanayi Bakanı Mustafa Varank, Trabzonspor’un yayınladığı tanıtım videosunun ardından 61 tane forma satın alacağını bildirdi. Formayı çok beğendiğini sosyal medya hesabı üzerinden açıklayan Varank önce "Ben bir tane alırım" mesajı paylaştı. Varank, taraftarlarının daha çok destek olması gerektiğini söylemesi üzerine alacağı forma sayısını 61’e çıkardı ve "Reklamı da formayı da çok beğendim ben alırım manasında yazmıştım. Ama gelen tepkilere kayıtsız kalmayayım, 61 tane alıp nasıl dağıtacağımıza karar verelim. " mesajı paylaştı. AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta da keşanlı formayı alkışlayarak, “Şehrin dokusu formaya işlendi, keşan formanın bir parçası oldu.” değerlendirmelerinde bulundu.

YERLİLİK VE MİLLİLİK ADRESİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin Trabzonlu Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl de keşanlı formaya kayıtsız kalamayan isimler arasında yer aldı. Rektör Erdöl, “Yöresel kıyafetimiz keşan motifini formasına taşıyan Trabzonspor yerlilik ve milliliğin adresi olduğunu bir kez daha ispat etmiştir... Başta Başkan Ahmet Ağaoğlu ve tüm karar alanları candan tebrik ediyorum.” açıklamalarında bulundu.

ÇARŞIBAŞI FIRTINASI ESECEK

Keşanlarıyla ünlü Çarşıbaşı da Trabzonspor’un gri keşanlı formasını çok beğendi. Çarşıbaşı Belediyesinden yapılan açıklamada , “Patentli ürünümüz keşan artık Trabzonspor'umuzun omuzlarında... Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde artık Çarşıbaşı fırtınası esecek.” ifadelerine yer verildi.  Vatandaşlar da formaya beğenilerini dile getirdi. Trabzonspor taraftarı Orhan Yılmaz, “Habu keşanlı forma bizim uşakların üstünde olunca otomatik galip gelir da, olacağız da.” ifadelerini kullandı. Takım tutmadığını kaydeden Hüseyin Yılmaz ise, “Keşanlı forma efsane olmuş.Hiçbir futbol takımını desteklemediğim halde bu forma alınır. Teşekkürler Trabzonspor” açıklamasıyla beğenisini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.