Küçük Nehri ararken iki canı kaybettik

Rize’de dereye düştükten sonra kaybolan 11 yaşındaki Nehir'i arama çalışmalarında suya kapılan Muhammet Zenginal'ın ardından Adem Zenginal da yaşamın yitirdi.

Rize’nin Ardeşen ilçesinde 19 Haziran günü dereye düşerek kaybolan 11 yaşındaki Nehir Zenginal'in yakınları, aileden 2 kişinin daha boğularak yaşamını yitirmesinin acısını yaşıyor. Küçük Nehir'i aramak için önceki gün Beyazkaya Köyü yakınında Fırtına Deresi'ne girdikten sonra sulara kapılan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren dayı Muhammet Ali Zenginal'in (20) ardından aynı olayda sudan çıkarılan amcasının oğlu Adem Zenginal (31) da sevk edildiği Rize evlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Bir ay içinde 3 üyesini kaybeden Zenginal ailesi yasa boğuldu. Muhammet ve Adem Zenginal, Ardeşen Merkez Camis'inde kılınan cenaze namazlarının ardından Tunca beldesinin Armutlu köyünde toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105