Kulüplere emzik versinler

Ligde küme düşürülmemesi yönündeki öneriye Toroğlu’ndan eleştiri... Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, bu sezon küme düşme olmaması yönünde 7 takımın Türkiye Futbol Federasyonu‘na başvurmasını A Spor’a değerlendirdi. Toroğlu konuyla ilgili, “Küme düşmeyi kaldıralım, peki maç başına oynayan futbolcuları takımlar oynatır mı oynatmaz mı? Oynatmaz. Nasıl olsa düşme kalktı. Düşmeye oynayan takımlar bu saatten sonra mücadele ederler mi? Şampiyonluğa oynayan takımlara neler yaparlar? O zaman düşmeyi kaldırın diyen takımlar şampiyonu da belirlesinler utanmadan. Ayıptır ya, oynansın kardeşim! Küme düşme kalkarsa “Türk futboluna yazıklar olsun” derim. Takımlar 13-14 kişi kalana kadar oynansın. Herkes kendine baksın” ifadelerini kullandı.

“O ZAMAN KULÜPLERE EMZİK VERSİNLER”

Kulüp yöneticileriyle ilgili sert ifadelerde bulunan Erman Toroğlu, “Neden korkuyorlar, bunlar profesyonel oyuncular. Sokağa çıkma yasakları, okulların tatil olması ve belirli bir yaş aralığı olan insanlara sokağa çıkma kısıtlaması getirildi. Bunlar doğru ve yerinde hamleler. O zaman bu kulüplere emzik versinler, küme düşmesinler ve 5 sene oynasınlar! Neymiş, korona virüs! Bu kötü idare eden kulüplerin aslında yıllarca yöneticileri korona virüs. Kulüpleri bu hale getirdiler. Korona virüs düşmek istemeyenlerde” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
TakımKoronaEmzik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105