MHP suç duyurusunda bulunacak

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Onkoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Ahmet Zengin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile kutlayanlarla ilgili skandal ifadeler kullandı. Dr. Zengin’in sosyal medyadaki paylaşımında, “Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum.” yazdı. Bu ifadelere CHP’li Cüneyt Zorluoğlu tepki gösterirken, İl Sağlık Müdürlüğü de konuyla ilgili soruşturma başlatacak. Öte yandan MHP Trabzon İl Başkanlığı bugün doktor hakkında suç duyurusunda bulunacak.

BAYRAMLA İLGİLİ SKANDAL PAYLAŞIM

Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Onkoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Ahmet Zengin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile kutlayanlarla ilgili skandal ifadeler kullandı. Çaykara ve Dernekpazarı Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı da olan Onkoloji Uzmanı Dr. Ahmet Zengin, sosyal medyadaki bir paylaşımında, “Buna bayram diyen şerefsiz ve şahsiyetsizdir, din düşmanı zihniyeti kınıyorum.” yazdı.

CHP’DEN TEPKİ

Dr. Ahmet Zengin’e ilk tepki gösteren CHP’li Meclis Üyesi Cüneyt Zorlu, “Sen ne biçim adamsın, çabuk istifa et Çaykaralılar dernek başkanlığından. Yoksa senin ipliğini pazara çıkaracağım. Sonra git nerede yazarsan yaz utanmaz adam.” tepkisini gösterdi ve “Yazıyı gördüm. Bende Çaykaralıyım. Utandım. Daha önce de Atatürk’e karşı paylaşımları olmuştu. Böyle bir şey olmaz. Derhal istifa etmeli.” diye ekledi.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SORUŞTURACAK

Yaşanan gelişmelerin ardından gelen tepkiler üzerine paylaşımını silen Dr. Ahmet Zengin’in paylaşımının İl Sağlık Müdürlüğünce soruşturulacağı ve paylaşımı kendisinin mi ya da bir başkasının mı yaptığının tespit edileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.