NEDEN TUTUKLAMADIN?

‘Arazime neden bastın’ tartışması üzerine çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı, iki kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan baba adliyeden, oğlu ise jandarma ifadesinden sonra serbest bırakıldı.

OLAY YERİNE KOŞTU KOMŞUSUNU BIÇAKLADI

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Dörtyol Mahallesinde 10 Haziran günü arazisine bastığı için Abdullah Çavuşoğlu ile A.Ç. adlı kişi arasında tartışma çıktı. A.Ç. arazisine basan komşusu Abdullah Çavuşoğlu, “Sana buradan uçarım” şeklinde sözler sarf ettiği iddia edilen. Bu sözler üzerine ikili arasında büyüyen tartışmaya A.Ç.’nin babası A.R.Ç., girdi. A.R.Ç., Abdullah Çavuşoğlu’nu karnından bıçakladı. Daha sonra evine döndü. Bu sırada Abdullah Çavuşoğlu, olay yerine gelen ambulansla Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Jandarma saldırganı ve oğlunu gözaltına aldı.

POLİS SORGUSUNDAN SONRA SERBEST KALDI

Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan baba ve oğlunun ifadesine başvuruldu. İfadenin ardından A.Ç. serbest bırakıldı. Adliye sevk edilen A.R.Ç.  ise buradaki sorgunun ardından adli kontrolle serbest bırakıldı. Abdullah Çavuşoğlu’nun babası Mustafa Çavuşoğlu oğlunu öldürmek isteyen A.R.Ç.’nin neden serbest bırakıldığını sordu. Oğlunu öldürmek isteyenin serbest bırakıldığına isyan eden baba Mustafa Çavuşoğlu, “Oğlum yoğun bakımdayken ellerini kollarını sallayarak adliyeden çıktı. Tutuklanması için oğlumun ölmesi mi gerekirdi? diye konuştu.

BIÇAKLANAN GENÇ HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde tedavi süren Abdullah Çavuşoğlu’nu hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Bu arada komşu ve akraba olan iki aile arasında husumet başladığı ileri sürüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105