ÖĞRENCİLERİNİ UNUTMADI...

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, ilk vekillik maaşıyla ne yapacağını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı. Örs sosyal medya hesabından, “KTÜ Maliye Bölümü öğrencilerine okutulan kitapları satın alıp, her bir talebeme ücretsiz dağıtacağım” diye yazdı. 

ÖĞRENCİLERİ ÖRS’E TEŞEKKÜR ETTİ

24 Haziran seçimlerinde Trabzon İYİ Parti 1.sıradan milletvekili adayı olan ve aldığı oylarla meclise girmeye hak kazanan Hüseyin Örs ilk maaşıyla ne yapmayı düşündüğünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İİBF Ekonometri Bölümü Öğretim Üyesi olan Örs, öğrencilerini unutmadı. Öğrencilerinin “ilk maaşınızla ne yapacaksınız?” soruları üzerine Örs, “KTÜ Maliye Bölümü Öğrencilerine okutulan kitapları satın alıp, her bir talebeme ücretsiz dağıtacağım.” diye karşılık verdi. 

ÖĞRENCİLER DAVRANIŞTAN MEMNUN 

Milletvekili Örs’ün bu paylaşımı sosyal medyada öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü. Örs’ün her zaman yanlarında olduğunu ifade eden öğrenciler, Vekil Örs’e teşekkür etti. Örs’ün öğrencileri tarafından yoğun ilgi gören paylaşımda işte şu ifadeler yer aldı “Talebelerim soruyor; ilk Milletvekili maaşınızla ne yapacaksınız? Aha söylüyorum. KTÜ Maliye Bölümü Öğrencilerine okutulan İstatistik kitabı, yardımcı kitabı, test kitabı vs... Hocasından toplu satın alıp, her bir talebeme ücretsiz dağıtacağım”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.