Okul inşaatına Soylu dopingi

Sürmene'de yapımına başlanan ve çalışmaları ağır aksak devam eden 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu inşaatı İçişleri Süleyman Soylu’nun incelemeleri sonrası hızlandı.

İnşaattaki bu hızlanma özellikle öğrenci velilerini sevindirirken veliler Bakan Soylu'ya teşekkürlerini iletti. İlçede yapımına devam edilen ancak ağır aksak ilerleyen 15 Temmuz Şehitleri İlkokulunun inşaatı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun incelemeleri sonrasında hızlandı. 

Geçtiğimiz hafta Trabzon'a gelerek Trabzon Valisi Yücel Yavuz ile bir dizi incelemelerde bulunan ve okul inşaatının hızlandırılmasını isteyen Bakan Soylu'nun bu emri derhal uygulamaya koyuldu. Okul inşaatının yapım çalışmaları hızlanırken inşaatta gözle görülür ilerleme oldu. İnşaattaki bu hızlanma özellikle öğrenci velilerini sevindirirken veliler Bakan Soylu'ya teşekkürlerini iletti. 

Daha önce 2017-2018 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi beklenen okulun, önümüzdeki yıla yetiştirilmesi zor gözüküyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.