PKK'lı Aram takviye gelmiş

Giresun'un Dereli İlçesi Kulakkaya Yaylası'nda düzenlenen operasyonda sağ olarak ele geçirilen PKK terör örgütü üyesi Aram kod adlı Mustafa Tolucan sorgulanmak üzere Giresun Jandarma Komutanlığı'na getirildi. 

BÖLGEYE TAKVİYE GELMİŞ

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde Eren Bülbül ve Astsubay Ferhat Gedik'i şehit edilmesinin ardından terör örgütü üyelerinin kış üslenmesine gideceği bilgisi üzerine bölgede operasyonlara hız verildi. Gelen ihbarları değerlendiren jandarma timleri, önceki gün Kulakkaya Yaylasında odun toplayan bir kişinin olduğu yönünde bir ihbar aldı. Köylülerden gelen ihbarın ardından bölgeye ulaşan jandarma timleri operasyon düzenledi. Kaçamayacağını anlayan Mustafa Tolucan teslim oldu. 

JANDARMA SORGULUYOR 

Giresun Jandarma Komutanlığı'nda sorgulanan Mustafa Tolucan'ın Tunceli üzerinden bölgeye takviye kuvvet olarak gönderildiğini söylediği öğrenildi. Terör örgütü üyesinin sorgusunun dün gece boyunca sürdüğü ve bölgede yer göstermek yapılabileceği belirtildi. Bu arada bölgede bulunan Karadeniz Açılım Grubu üyelerinin tamamının kimliklerinin de deşifre edildiği öğrenildi.Bu arada PKK'lı teröristin daha öncede bölgeye gelip gelmediği, bölgedeki sığınakları biliph bilmediğinin araştırıldığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105