PKK’LI TERÖRİSTLER KAHPELİK PEŞİNDE

PKK terör örgütünün intikamını almak için hainlik peşine düştüğü deşifre edildi. Yapılan bu tespitin ardından tüm birimler uyarıldı. 
TÜM BİRİMLER EYLEM İÇİN UYARILDI 
İstihbarat birimleri, Giresun’un Güce İlçesi’nde 31 Mayıs 2018’de öldürülen iki PKK terör örgütü üyesinin intikamını almak için sansasyonel eylem hazırlığında olduğunu tespit etti. 
Bu tespitin ardından özellikle kırsal alanda vatandaşlardan ihbar bekleyen güvenlik güçlerinin Trabzon, Giresun ve Gümüşhane üçgeninde dağ taş arama ve tarama çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Drone, iz takip köpekleri ve fotokapanların yardımıyla operasyonların aralıksız olarak devam ettiği belirtildi. Alınan bilgi tüm birimlerle paylaşılarak uyarı yapıldı. 
VATANDAŞ TERÖRİSTLERİ İHBAR ETTİ
Vatandaşlar, Gümüşhane’nin Kürtün İlçesi Kızılot Köyü Kırgeriş Deresi mevkiinde iki terörist gördü. İhbar edilen iki terörist için bölgede operasyon başlatıldı. Silahlı ve sırt çantalı olduğu belirlenen teröristlerin güvenlik güçleri tarafından izinin sürüldüğü fakat bulunamadığı öğrenildi. Eylem yapabilmek için fırsat aradığı değerlendirilen teröristlerin bölgede ormanlık alanlarda sığına girmiş olma ihtimali üzerinde durulduğu ileri sürüldü.
AÇMAZDAN KURTULMAK İSTİYORLAR
İstihbarat birimleri, terör örgütünün açmazdan çıkmak ve tabanına moral vermek için eylem arayışında olduğunu belirterek, rapor hazırladı. Hazırlanan rapor doğrultusunda özellikle yol kontrolünde bulunan güvenlik güçlerinin daha titiz davranması istedi. Ayrıca sabit noktalarda nöbet tutan güvenlik görevlilerinin olası saldırılara karşı tedbirli olması hatırlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105