Plakalarda peşkeş iddiası

61’li plakaların eşe dosta dağıtıldığı öne sürüldü. Trabzon’da şubat ayında gerçekleştirilen UKOME toplantısında kentte servisçilik yapan esnafların J plakaya geçiş kararının ardından gelinen süreçte verilen plakalara tepki geldi. Aynı zamanda Pelitli Mahallesi Muhtarı da olan servis şoförü Mustafa Koç, sonu 61 ile biten plakaların eş-dosta peşkeş çekildiğini ileri sürdü.

PLAKA VERİLİRKEN SIRADAN VERMEDİLER

Kentte servisçilik yapan esnafların J plakaya geçiş kararının ardından gelinen süreçte verilen plakalarda oyunlar oynandığını öne süren olan servis şoförü Mustafa Koç, sonu 61 ile biten plakaların eş-dosta peşkeş çekildiğini ileri sürdü. Plaka alma aşamasında kendilerine ‘sıradan plaka vereceğim’ verileceğinin söylendiğini durumun böyle olmadığını dile getiren Koç, “Plaka dönüşüm işlerim istediğim plaka olmamakla beraber tamamlanmıştır. Bu dönüşüm zaman zarfında işlerini düzgün yapan herkese teşekkür eder, ‘sıradan plaka vereceğim’ deyip de 0061, 0161, 0261, 0361, 0461,0561gibi plakaları yandaşlarına peşkeş çeken şahıslara diyeceğim bir şey yok! Onları Allah’a havale ediyorum.” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.