POLİS, GÜNEŞ İLE OTELDE GÖRÜŞTÜ

Trabzonsporlu bir grup taraftar, havalimanında bir başka bordo mavili grup ile gerginlik yaşayan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i ziyaret etti. Bordo mavili taraftar Güneş’e çiçek verdi.

Beşiktaş  Teknik Direktörü Şenol Güneş, havalimanında bir grup bordo mavili taraftar ile tartıştı. Bu olayın ardından Trabzonsporlu taraftarlar Beşiktaş kafilesinin kaldığı otele giderek Şenol Güneş'i ziyaret edip, çiçek verdi. Trabzonsporlu taraftarlara teşekkür eden Güneş, havaalanında yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.  Bu olayın ne Trabzonspor'un, ne Beşiktaş'ın, ne kendisinin ne de duruma sebebiyet veren 3-4 kişinin yararına olduğunu vurgulayan Şenol Güneş, "Burada üzerinde durulması gereken asıl konu o gençlerin neden orada bulundukları, varsa onları yönlendirenlerin ortaya çıkarılmalarıdır" dedi.  Yıllardır Trabzonspor taraftarıyla iç içe yaşayan birisi olarak onların kendisi hakkında neler düşündüğünü çok iyi bildiğini kaydeden Güneş, "Ülkedeki futbol ortamını kaosa sürükleme gayreti içerisinde olan çevrelerin toplumu sakinleştirmek yerine, gerginliği tırmandırıcı tavırlar sergilemeleri de hiç kimseye fayda getirmeyecektir" ifadelerini kullandı.

POLİS, GÜNEŞ İLE OTELDE GÖRÜŞTÜ Beşiktaş kafilesinin otele girişi sonrasında poliste otele gitti.  Burada Güneş ile üst düzey polis müdürleri bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Güneş’in polislerden,  “Şehre ve çocuklara bir şey gelmesin. Arkasında başka bir sebep varsa veya yönlendirme araştırılsın” dedi.  Olayla ilgili Spor Şube Müdürlüğünün inceleme başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.