Saadet partisi Akçaabat kongresi

Saadet Partisi (SP) Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın 6. olağan genel kurul toplantısı yapıldı. 30 Eylül Cumartesi günü Yaprak Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede tek listenin girdiği seçimde mevcut başkan İsmail Şener yeniden güven tazeledi.

Saadet Partisi’nde genel başkanlık da yapmış olan Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mustafa Kamalak, Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Ali Düzenli ve Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Murat Özcan’ın da katılımı ile saat 13.30’da başlayan kongreyi Akçaabat ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Akçaabat Oto Galericileri Derneği Başkanı Necati İsak ve Türk Eğitim-Sen Akçaabat Temsilcisi Erol Örseloğlu da takip etti.

İlçe Başkanı İsmail Şener, “bu şerefli davaya hizmet etme görevinin kendisine nasip olmasına şükrederek” başladığı konuşmasında Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi’nin her zaman yapıcı ve çözüm odaklı siyaset ve muhalefet dili kullanmaya özen gösterdiğini söyledi.

Başkan Şener, yapılan hizmet ve yatırımları takdir edip muhataplarına teşekkür ettiklerine vurgu yaparak, ikinci üniversitenin bir türlü açılamaması, Akçaabat’ın trafik sorununun çözüme kavuşturulamaması, halkın gelir seviyesini yükseltecek istihdama yönelik üretim tesislerinin kurulamaması gibi konularda da eleştirilerini dile getirdi.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mustafa Kamalak ise yaptığı konuşmada dünyanın kritik bir dönemde geçerken Türkiye'nin de sıkıntılı günler yaşadığını ifade ederek sorunların çözümünün Milli Görüş'te olduğunu söyledi.

Saadet Partisi'nin eski genel başkanı Mustafa Kamalak, “Eğer 28 Şubat sürecimizde bizim yolumuz kesilmemiş o ayrılık, gayrlık devreye sokulmamış olsaydı emin olun o zaman İslam Birliği NATO'dan çok daha güçlü bir barış gücü oluşturacaktı.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.