Şehidimiz son yolculuğuna uğurlanıyor

Trabzon'un Maçka İlçesinde şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün yakınlarına, “Ben de şehit olacağım” dediği öğrenildi.

Bülbül’ün cenazesi Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi morgundan alınarak, Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi morguna getirildi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, hastaneye gelerek Bülbül’ün burada bulunan yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu. Bülbül’ün cenazesi buradan alınarak, Sukenarı Mahallesi'ndeki akrabasına ait eve getirildi. Bakan Işık, burada anne Ayşe Bülbül’e taziyede bulundu. 

Taziyeleri kabul eden Eren Bülbül'ün ağabeyi Arif Bülbül terörü lanetledi. Arif Bülbül, "Ne diyeyim, bu durumda ne denir ki. Allah teröristlerin belasını versin. Eren televizyonda çatışma haberlerini izlediğinde, şehit olduğunda çok üzülür ve kızardı, 'ben de askere gideceğim ve şehit olacağım’ derdi.

Cenaze törenine, Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Asbaşkan Ahmet Çubukçu ve takım kaptanı Onur Recep Kıvrak da katıldı. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.