Selçuk Çebi’nin babası Hafız Hasan Çebi Araklı’da toprağa verildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü bünyesindeki Spor Daire Başkanı Selçuk Çebi’nin babası Hafız Hasan Çebi (81) dün Araklı’da gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine çok sayıda siyasetçi, bürokrat ve vatandaş katıldı.

Üç kez büyüklerde Dünya Şampiyonu olan Selçuk Çebi’nin önceki gün vefat eden babası Hasan Çebi (81) dün Araklı ilçesinde toprağa verildi. Hasan Çebi için Araklı ilçesindeki Merkez Küçük Camisi’nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı.  Araklı’daki cenaze törenine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta ve Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Eski Çevre Bakanı İmdat Sütlüoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,  Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, İçişleri Bakanlığı Müşavirleri Erdem Sürmen ve Ali Faik Hacıoğlu, Milli Boksör Selçuk Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Baba Çebi, cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105