Trabzon'da avcılar PKK'lı sanıldı!

Trabzon’un Maçka İlçesinde eylem yaptıktan sonra sırra kadem basan 4 PKK’lı haine yönelik arama çalışmaları sürerken Düzköy kırsalından gelen ihbar üzerine jandarma birlikleri bölgeye kaydırıldı. Bölgede avlanan avcıların ihbar edildiğini tespit eden jandarma ekipleri, Türk Tarık kod adlı PKK’lı teröristin eylem için bölgeye sızma ihtimaline karşın geçiş noktalarında tedbir aldığı öğrenildi. 

PKK terör örgütünün C4’ten daha güçlü patlayıcı madde olan PTN ile eylem yapma ihtimali üzerine Trabzon’da alarm verildi. Emniyet Genel Müdürlüğünün gönderdiği uyarı yazısı Trabzon’a ulaştı. Terör örgütünün öncelikle peynir kalıbı görünümlü bombanın X Ray cihazından geçişinde ve kontrol noktasında tespitinin çok zor olduğu belirtilerek dikkatli olunmasına konusunda uyarı yapıldığı ortaya çıktı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105